Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Avocado virgin (50 ml)


    

Ulei de Avocado virgin (50 ml)

Persea Gratissima


1x
In stoc

 

Numar produs: NVPG0050
INCI: PERSEA GRATISSIMA OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 50 ml cu picurator
Preţ fără TVA : 6,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
6,00 lei

în coş:
  buc  

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei de Avocado virgin (100 ml)
NVPG0100
Ulei de Avocado virgin (100 ml)
Preţ 10,00 lei
ULEI DE AVOCADO VIRGIN

Ulei 100% natural obtinut prin presare la rece.

Pentru uz extern.

 

Uleiul de avocado se extrage prin presarea la rece a fructului de avocado (Persea gratissima), originar din Mexic şi alte zone subtropicale. Cand este rafinat are culoarea galben pal, în timp ce nerafinat va fi verde închis. Are o consistenţă mai grea, lipicioasă şi un miros foarte ușor.

 

Proprietăţi şi beneficii

Uleiul de avocado este un ulei regenerant şi cu proprietăţi hidratante. Unele studii arată că uleiul de avocado singur poate avea proprietăți de vindecare a pielii. Este un ulei foarte penetrant şi emolient. Hrănitor pentru pielea uscată şi deshidratată, folosit în tratarea eczemelor, mâncărimilor, keratozei solare, îmbunătăţeste elasticitatea pielii. Proprietățile de hidratare şi de estompare a neregularităţilor pielii ale uleiului de avocado fac din el un produs care aduce un plus de valoare în amestecurile anti-rid şi anti-îmbătrânire.

 

Este un ulei bogat în vitaminele A, D și E, lecitină, potasiu, proteine și aminoacizi. Având proprietăți anti-bacteriene şi anti-rid, acest ulei este adesea utilizat pentru a trata pielea deteriorată de soare. Uleiul de avocado este în plus foarte util la fabricarea săpunului pentru pielea matură sau uscată, deoarece unele dintre fracțiunile nesaponificabile sunt foarte utile în menţinerea supleţii pielii.

 

Uleiul de avocado este cunoscut ca fiind mai pătrunzător decât majoritatea uleiurilor de bază. De aceea se foloseşte în procent de 10% diluţie în uleiurile pentru masaj.

 

Fructele de avocado nu sunt doar delicioase, dar sunt, de asemenea, şi o sursă de ulei de înaltă calitate, care poate oferi pielii şi părului o de îngrijire completă. Încărcat cu o varietate de nutrienţi, acest ulei este foarte cunoscut pentru proprietățile care pot păstra pielea strălucitoare şi perfectă. Uleiul de avocado, ca şi fructele, este bogat în vitaminele A, E, D, și are, de asemenea, conținut ridicat de lecitină, potasiu și steroli, care sunt cunoscute ca fiind secretele unui corp tineresc. Ca și alte uleiuri naturale, acest ulei este, de asemenea, bogat în substanțe nutritive esențiale și, deoarece aceasta poate pătrunde adânc în piele, uleiul de avocado poate fi considerat ca un izvor de sănătate excelent. Deși există o serie de produse cosmetice și produse de îngrijire a părului care folosesc acest ulei, este întotdeauna mai bine să folosiți uleiul de avocado în forma sa cea mai pură, organică.

 

Uleiul de avocado este bogat în lecitină, proteine şi vitamine ca A, B, D, E. Cu proprietățile sale de regenerare, acest ulei este utilizat pe scară largă în tratamente anti-bacteriene, anti-oxidante şi anti-rid. Pentru a avea o piele tânără şi strălucitoare, masajul regulat cu ulei de avocado este o necesitate. Proprietatea anti-oxidantă a uleiului de avocado ajută la reducerea semnelor procesulului de îmbătrânire a pielii.

 

Comparativ cu alte uleiuri, uleiul de avocado are capacitatea de a pătrunde adânc în piele, facilitând absorbția de vitamine și alte elemente nutritive, aducând astfel o strălucire și catifelare a feţei şi a corpului. Mai mult decât atât, uleiul este potrivit pentru toate tipurile de piele și este util în special pentru pielea uscată şi sensibilă.

 

Acizii graşi monosaturaţi prezenți în uleiul de avocado tratează pielea aspră și uscată, hrănește și repară celulele deteriorate. În timpul iernii, atunci când pielea devine crăpată sau uscată, de obicei, cei mai mulți oameni aplică loțiuni sau creme, dar acestea nu ajută mult timp. Pentru un efect de lungă durată de hidratare pentru pielea uscată, este mai bine să se aplice uleiul de avocado.

 

Unul din factorii esențiali pentru pielea moale şi suplă este prezenţa colagenului. Substanțele nutritive prezente în uleiul de avocado contribuie la creșterea producției de colagen în organism, care acționează ca o barieră pentru multe probleme cauzate de îmbătrânire, cum ar fi ridurile şi uscarea pielii.

 

Sterolii prezenţi în uleiul de avocado hidratează pielea și o mențin moale. Astfel, pentru cei care suferă de piele uscată, un masaj cu ulei de avocado este soluția perfectă. Unele dintre cele mai frecvente afecţiuni ale pielii, cum ar fi eczemele și psoriazisul, pot fi tratate cu succes cu ulei de avocado.

 

Arsurile solare și petele pielii pot fi eliminate prin masajul regulat al zonei afectate cu ulei de avocado. Deşi poate dura câteva luni pentru ca rezultatele să apară, vom avea parte apoi de o piele perfectă și îngrijită.

 

Puteți, de asemenea, să adăugaţi câteva picături de ulei de avocado în cremele şi loţiunile foliste în mod curent. În acest fel vă puteți asigura ca veţi avea parte de o îngrijire completă a pielii. Puteți amesteca uleiul cu crema şi îl aplicaţi înainte de a merge la culcare, astfel încât dimineața veţi avea o piele proaspătă şi fără cusur.

 

Dacă doriţi un păr bogat şi strălucitor, uleiul de avocado poate juca un rol vital în îngrijirea corectă a părului dumneavoastră. Aplicaţi doar câteva picături de ulei și masaţi ușor pielea capului folosind vârfurile degetele. De asemenea, puteți amesteca uleiul de avocado cu şamponul şi balsamul dumneavoastră înainte de a-l utiliza. Adăugarea de ulei în şampon sau balsam va păstra părul hidratat. Dacă suferiţi de scalp uscat și aveţi senzația de mâncărime, un masaj cu ulei de avocado vă va scăpa de problemă. Astfel, folosirea uleiului de avocado, o dată sau de două ori pe lună este suficientă pentru a avea grijă de părul dvs.

 

Acest ulei are multiple utilizări:

-          în îngrijirea părului, folosit ca atare sau ca ingredient în produsele pentru îngrijirea părului (regenerează, hrăneşte şi fortifică părul şi scalpul)

-          în îngrijirea pielii, folosit ca atare sau ca ingredient în creme, seruri şi loţiuni pentru îngrijirea tenului uscat, deshidratat, a tenului matur, devitalizat, în creme şi loţiuni antirid, pentru conturul ochilor, pentru gât şi decolteu, în produse destinate îngrijirii pielii sensibile, produse pentru plajă, creme pentru tratarea vergeturilor, în produse pentru ameliorarea inflamaţiilor, mâncărimilor, în uleiurile pentru masaj etc.

 

 

 

Precauţii

Deoarece unele persoane pot avea o reacţie alergică, se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate pe piele (în spatele urechii sau pe antebraţ), înainte de utilizare.

Se foloseşte pentru uz extern. Nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Se păstrează închis ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferite de căldură şi lumină.

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

Mzk5MzIx