Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Borago virgin BIO (30 ml)


    

Ulei de Borago virgin BIO (30 ml)

Borago officinalis

Promoţie


1x
In stoc

 

Numar produs: NVBO0030
INCI: BORAGO OFFICINALIS SEED OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 30 ml cu picurator
Cuponul de reducere nu poate fi folosit
Preţ vechi 9,00 lei
Preţ fără TVA : 8,55 lei
Preţ cu TVA (0 %):
8,55 lei

în coş:
  buc  

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei de Borago virgin BIO (50 ml)
NVBO0050
Ulei de Borago virgin BIO (50 ml)
Preţ 13,30 lei
Ulei de Borago virgin BIO (100 ml)
NVBO0100
Ulei de Borago virgin BIO (100 ml)
Preţ 24,70 lei

ULEI DE BORAGO VIRGIN BIO

Ulei 100% organic obtinut prin presare la rece din semintele de Borago (Borago officinalis), fara aditivi. 

Pentru uz extern.

 

 

Uleiul de borago (limba-mielului) virgin se extrage din seminţe prin presare la rece. Borago (Borago officinalis) este o plantă erbecee anuală, originară din Siria, iar astăzi o întâlnim în aproape toată Europa, în nordul Africii şi în Iran. Borago sau limba-mielului este o plantă de 60-100 cm, cu flori frumoase mici de culoare albastră strălucitoare sau roz în formă de stea, cu cinci petale triunghiulare. În locuri cu clima blândă, borago înflorește tot timpul anului. Fructul constă în patru nucșoare mici de culoare brun foarte închis ce conţin o mulțime de semințe.

Uleiul de borago este bogat în acid gamma linoleic (GLA) care ajută la reglarea funcţiilor cutanate. Este un ulei subţire de culoare galben pal.

Proprietăţi şi beneficii

Există dovezi care arată că uleiul de borago are un efect semnificativ asupra îmbunătățirii sănătății și aspectului țesutului cutanat. Clinic, ulei de borago s-a dovedit a fi un agent foarte eficient pentru tratarea afecțiunilor pielii și pentru atenuarea simptomelor inflamatorii asociate cu aceste tulburări. Utilizat zilnic, uleiul borago şi-a dovedit eficienţa în tratarea roșetii, inflamației și pierderii umidităţii tegumentelor asociată cu pielea uscată. Acest ulei aduce beneficii pielii şi părului:

• este un hidratant puternic și lasă pielea catifelată;

• uleiul de borago este excelent pentru pielea uscată, devitalizată, obosită;

• este recomandat pentru tenul lipsit de elasticitate, restabilind tonicitatea cutanată;

• este excelent pentru tenul îmbătrânit, matur şi ridat, are efecte antiage, întârziind apariţia ridurilor;

• este cicatrizant, regenerator, ameliorează daunele provocate de expunerea la soare şi la radiaţii;

• reduce roşeaţa şi petele, ameliorează inflamaţiile şi mâncărimile;

• tratează  pielea inflamată, afectată de eczeme, iritaţii;

• este excelent hidratant pentru părul uscat, deteriorat, cu vârfuri despicate;

• restabileşte starea de sănătate a unghiilor și a cuticulelor;

• are efect antirid, fiind folosit în produsele cosmetice destinate tenurilor cu riduri fine, dar şi cu riduri profunde.

 

 

Precauţii:

Se foloseşte pentru uz extern. Nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei pentru prima dată, înainte de utilizare se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai sensibilă (în spatele urechii sau pe antebraţ).

Uleiul se păstrează închis ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferit de căldură şi lumină (recomandabil în frigider după desigilarea ambalajului).

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

YmVlNDYy