Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Canepa virgin BIO (50 ml)


    

Ulei de Canepa virgin BIO (50 ml)

Cannabis sativa


0x
In stoc

 

Numar produs: NVCAS050
INCI: CANNABIS SATIVA SEED OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 50 ml cu picurator
Preţ fără TVA : 8,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
8,00 lei

în coş:
  buc  

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei de Canepa virgin BIO (100 ml)
NVCAS100
Ulei de Canepa virgin BIO (100 ml)
Preţ 13,50 lei
Ulei de Canepa virgin BIO (500 ml)
NVCAS500
Ulei de Canepa virgin BIO (500 ml)
Preţ 54,50 lei
Ulei de Canepa virgin BIO (1 L)
NVCAS001
Ulei de Canepa virgin BIO (1 L)
Preţ 99,50 lei

ULEI DE CANEPA VIRGIN BIO

Ulei 100% organic obtinut prin presare la rece din seminte de canepa (Cannabis sativa), fara aditivi.

Pentru uz extern.

 

Uleiul de canepa se extrage prin din seminţele de canepa (cannabis sativa) si este un ulei uscat de culoare verde si are un miros ierbos, bogat in acizi grasi esentiali omega 3 si omega 6 aflati intro proportie perfecta de 3:1 (compoziţie similară lipidelor pielii). De asemenea, uleiul de canepa este o veritabila sursa de proteine, vitamine (A, B1, B2, B3, B6, C, D, si E.) si aminoacizi (contine 20 de animoacizi).

Uleiul de canepa este cel care asigura aportul necesar de acizi esentiali grasi, ceea ce ne pastreaza pielea hidratata (hidratant natural). Acest ulei este  regenerator si contribuie le intarirea barierei hidrolipidice a pielii. Buna functionare a barierei este cea care determina nivelul de hidratare al pielii si asrfel a sanatatii, moliciunii si finetii acesteia. Acizii grasi esentiali mentin si intretin aceasta bariera.

Datorita terpenelor ce se regasesc in compozitia uleiului de canepa, face ca acesta sa aibe proprietati antiinflamatorii.

Proprietăţi şi beneficii

Acest ulei protejează pielea impotriva deshidratarii şi întârzie procesul de îmbătrânire. Uleiul de canepa este apreciat pentru:

• proprietăţile anti-îmbătrânire - fiind un regenator anti-aging este folosit în creme şi produse anti-îmbătrânire şi antirid pentru tenurile normale, uscate si mixte ( creme pentru ten si creme pentru corp); Uleiul de canepa este refermizant si revitalizant si stimuleaza de asemenea, regenerarea tesutului cutanat, fiind folosit in creme de noapte regenerante.

• proprietăţile hidratante şi restructurare ale pielii – fiind folosit în produse cosmetice pentru îngrijirea pielii deshidratate, uscate, sensibilă sau iritată.  Uleiul de canepa este un ulei hidratant care reduce pierderile de apa si protejeaza pielea de deshidratare, ii confera acesteia fermitate si suplete, o mentine elastica si tanara. Este folosit cu succes in creme de zi si de noapte  pentru pielea uscata, deshidratata, fiind in acelasi timp si un foarte bun emolient.

• proprietăţile reparatoare pentru parul uscat, casant. Uleiul de canepa hraneste parul si amelioreaza lipsa de elasticitate, ii confera acestuia stralucire si poate fi folosit atat pur aplicat direct pe par ca o masca cat si in compozitii cosmetice destinate ingrijirii parului. Acest ulei are un efect de netezire asupra firelor de par din acest motiv fiind foarte bun pentru parul rebel, cret, incalcit.Datorita compozitiei sale uleiul de canepa stimuleaza cresterea capilara.

• proprietăţile antiinflamatoare - este folosit in uleiuri de masaj (combinat cu alte uleiuri) cu efect refermizant, calmant si emolient.

 

Precauţii:

Se foloseşte pentru uz extern. Nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei pentru prima dată, înainte de utilizare se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai sensibilă (în spatele urechii sau pe antebraţ).

Uleiul se păstrează închis ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferit de căldură şi lumină (recomandabil în frigider după desigilarea ambalajului).

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MzdhNzU4N