Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Macadamia (50 ml)


    

Ulei de Macadamia (50 ml)

Macadamia Ternifolia


2x
In stoc

 

Numar produs: NVMT0050
INCI: MACADAMIA TERNIFOLIA SEED OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 50 ml cu picurator
Preţ fără TVA : 6,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
6,00 lei

în coş:
  buc  

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei de Macadamia (100 ml)
NVMT0100
Ulei de Macadamia (100 ml)
Preţ 9,00 lei
Ulei de Macadamia (500 ml)
NVMT0500
Ulei de Macadamia (500 ml)
Preţ 37,00 lei
Ulei de Macadamia (1 L)
NVMT0001
Ulei de Macadamia (1 L)
Preţ 69,00 lei

ULEI DE MACADAMIA

Un produs 100% natural obtinut prin rafinare din nuci de macadamia.

Pentru uz extern.

 

Uleiul de macadamia se extrage din nucile de macadamia (macadamia ternifolia sau integrifolia), un arbore nativ din Australia şi Madagascar, cultivat acum şi în Indonezia, Hawaii şi Noua Zeelandă. Uleiul de macadamia este un ulei foarte bogat în acid palmitoleic, extrem de emolient, benefic pentru toate tipurile de piele, dar mai ales pentru pielea uscată și îmbătrânită.

 

Proprietăţi şi beneficii

Uleiul de macadamia este un ulei foarte stabil datorită naturii sale mono-nesaturate. Conținutul ridicat de acid palmitoleic face din uleiul de macadamia un antioxidant eficient. Este potrivit pentru toate tipurile de piele, dar este deosebit de bun pentru pielea uscată sau matură din cauza procentului ridicat de acid palmitoleic. Acidul palmitoleic protejează pielea la fel cum o face sebumul uman. Uleiul de macadamia penetrează și hidratează pielea rapid, fiind un ingredient ideal în loțiuni, creme, balsamuri, uleiuri de masaj și uleiuri de baie.

 

Câteva dintre calitățile de uleiului de macadamia sunt după cum urmează:

• este des folosit în produsele pentru îngrijirea feței sau pentru copii

• uleiul nerafinat este de culoare portocalie, cu un miros ușor dulceag de alune

• produce o spumă stabilă, motiv pentru care este folosit cu rezultate excelente la fabricarea săpunului

• este adesea utilizat pentru a trata cicatricile, arsurile solare, iritaţii ale pielii şi răni minore

• este ușor mai gros decât majoritatea uleiurilor de bază, dar este foarte ușor absorbit în piele

• conține anti-oxidanţi, acizi grași omega-3 și omega 6.

• protejează pielea într-un mod similar sebumului uman

 

Conține: acid palmitoleic, acid oleic 60%, acizi grași omega 3 si omega 6, foarte stabili. Este utilizat pentru toate tipurile de piele. Conține cel mai înalt nivel de acid palmitoleic decat orice alt ulei vegetal. Acesta se găseşte în sebumul uman la persoanele tinere, dar nivelul acestuia scade dramatic în pielea matură. Din acest motiv, uleiul de macadamia este foarte bun pentru pielea persoanelor în vârstă.

 

Uleiul de macadamia penetrează pielea foarte repede.

 

Uleiul de macadamia este folosit ca un ajutor împotriva arsurilor solare.

 

Acest ulei este auto-stabilizant și nu necesită antioxidanţi. Uleiul de macadamia este folosit în produsele faciale, produsele pentru copii, balsamuri și luciurile de buze.

 

 

Uleiul de macadamia pentru pielea uscată

Unul dintre cele mai bune moduri în care poat fi utilizat uleiul de macadamia este pentru a trata pielea uscată, deteriorată sau îmbătrânită. Uleiul de macadamia conține acid palmitoleic, care are numeroşi compuşi anti-îmbătrânire. Unii dintre acești compuși pot să încetinească procesul de îmbătrânire a pielii, iar unele cercetări au constatat că se pot chiar elimina semnele de îmbătrânire. Uleiul de macadamia este ușor și nu gras, făcându-l un ulei excelent pentru piele, si mai ales pentru faţă. Atunci când este utilizat în mod regulat pe piele, uleiul de macadamia poate înmuia, hidrata și chiar să adauge strălucire a pielii uscate sau deteriorate.

 

Uleiul de macadamia pentru păr

Uleiul de macadamia conţine mai multe vitamine şi minerale importante, care fac din acesta o modalitate foarte bună de a trata părul uscat. Așa cum am arătat mai sus, uleiul de macadamia este relati ușor și nu gras, ceea ce îl face un tratament foarte bun pentru păr. Acest ulei este uşor de absorbit de către foliculii de păr, precum și de scalpul în sine, rezultatul fiind mai puţină mătreaţă și un păr strălucitor şi mătăsos. S-a constatat chiar și o îmbunătăţire a ratei de creştere a părului tratat cu ulei de macadamia. Acest ulei este cel mai adesea folosit ca un balsam pentru păr și, prin urmare, se spală după aplicare, dar este suficient de ușor pentru a fi îndepărtat fără a lăsa părul gras.

 

Uleiul de macadamia pentru unghii

Uleiul de macadamia este, de asemenea, un tratament grozav pengtru unghii. În timpul iernii, pielea uscatăă poate duce de multe ori la apariția cuticulelor rupte sau deteriorate în jurul marginilor unghiilor. Folosind doar o cantitate mică de ulei de macadamia, se pot înmuia aceste cuticule, rezultând o mai mare uşurinţă la îndepărtarea lor. Păstrarea pielii din jurul unghiilor moale poate preveni ruperea sau deteriorate cuticulelor. Pentru a urma un tratament cu ulei de macadamia, se toarnă o cantitate mică de ulei într-un castron cu apă caldă, dar nu foarte fierbinte încât să nu puteţi să vă puneţi mâinile în ea. Cu grijă, puneți o mână în ulei, și păstrați-o acolo timp de aproximativ cinci minute. Scoateți mâna din castron și masați cu grijă vârful degetelor și marginile unghiilor. Acest lucru nu numai că va îmbunătăți starea cuticulelor, ci veţi obţine unghii mai puternice şi mai sănătoase. Repetați procedeul cu mâna opusă. Faceţi acest lucru o dată pe săptămână pentru a avea rezultate optime.

 

 

Precauţii:

Se foloseşte pentru uz extern. Nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei pentru prima dată, înainte de utilizare se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai sensibilă (în spatele urechii sau pe antebraţ).

Uleiul se păstrează închis ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferit de căldură şi lumină (recomandabil în frigider după desigilarea ambalajului).

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OTk0NGVh