Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Struguri


        

Ulei de Struguri

Vitis vinifera


0x
Stoc epuizat

 

Numar produs: NVVV0000
INCI: VITIS VINIFERA SEED OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna
Cantitate (ml)
Preţ fără TVA : 5,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
5,00 lei

ulei de samburi de struguri

 

 

ULEI DE STRUGURI

Ulei 100% natural obtinut prin rafinare din seminte de struguri (Vitis Vinifera), fara aditivi.

Pentru uz extern.

 

Uleiul de samburi de struguri este un ulei deseori folosit în masajul aromoterapeutic, fiind aproape lipsit de miros, cu o textură fină şi uşor absorbit de piele. Se extrage din seminte de struguri (vitis vinifera).

Are calități ușor astringente şi ajută la tonifierea pielii, ceea ce îl face util în problemele cauzate de acnee și alte afecţiuni ale pielii.

Este un ulei bogat în acid linoleic, un acid gras esenţial foarte important pentru piele și membranele celulare.

Uleiul din semințe de struguri are virtuți de regenerare și de restructurare şi are proprietăţi excelente de hidratare a pielii.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Incepand cu data de 25 mai 2018, au intrat in vigoare si sunt aplicabile noile prevederi ale Regulamentului General privind Protectia Datelor (UE) 2016/679 (GDPR).
Acest regulament va priveste si pe dvs. deoarece aduce modificari majore privind protectia datelor cu caracter personal, atat pentru clienti cat si pentru operatori, si totodata va ofera mai multe drepturi in acest domeniu.

Atenţionare. Administratorul paginii web îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile vulgare sau cele care ar putea leza interesele administratorului paginii web.

YmJkZmZiOG