Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri vegetale » Ulei de Amla (30 ml)


    

Ulei de Amla (30 ml)

Phyllanthus emblica


1x
Stoc epuizat

 

Numar produs: NVPE0030
INCI: PHYLLANTHUS EMBLICA EXTRACT
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 30 ml cu picurator
Preţ fără TVA : 13,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
13,00 lei

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei de Amla (50 ml)
NVPE0050
Ulei de Amla (50 ml)
Preţ 19,50 lei
Ulei de Amla (100 ml)
NVPE0100
Ulei de Amla (100 ml)
Preţ 35,00 lei

ULEI DE AMLA

Pentru uz extern.

 

Uleiul de amla se extrage din fructele de amla (Phyllanthus emblica), o plantă originară din Orientul Mijlociu şi India, cu flori galben-verzui şi fructe aproape sferice de aceeaşi culoare, ce creşte între 8 şi 18 m.

Fructul de amla este cunoscut sub numele de coacăz indian, provine de la un copac mic, care crește în India. Arborele este venerat datorită fructelor sale hrănitoare. Fructul este una dintre cele mai mari surse naturale de vitamina C. Uleiul de amla este folosit pentru a hrăni scalpul și a întări rădăcina firului de păr, pentru a stopa pierderea anormală a acestuia.

Proprietăţi şi beneficii

Fără îndoială, uleiul de amla este o comoară bogată în multe elemente nutritive, care sunt esențiale în menținerea sănătăţii părului și pielii. Uleiul de amla combină calităţile fructului de amla cu un amestec de uleiuri vegetale pentru a avea un păr frumos şi sănătos. Acest ulei are culoarea cogniacului şi un miros puternic, oriental, de mosc şi ambră. Iată câteva beneficii ale uleiului de amla:

• întăreşte părul şi previne pierderea acestuia (se masează scalpul cu ulei de amla, înainte de şamponare);

• curăţă scalpul şi previne mătreaţa;

• previne albirea prematură a părului şi îmbunătăţeşte culoarea acestuia datorită antioxidanţilor şi vitaminei C prezente în acest ulei;

• tratează părul creţ, prevenind uscarea acestuia prin restabilirea umidităţii şi eliminarea celulelor moarte;

• repară ţesuturile deteriorate, reduce petele pigmentare, exfoliază şi curăţă pielea, lăsând-o luminoasă şi strălucitoare;

• este tonic, regenerator, antiage.

 

 

Precauţii:

Se foloseşte pentru uz extern. Nu se va lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei pentru prima dată, înainte de utilizare se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai sensibilă (în spatele urechii sau pe antebraţ).

Uleiul se păstrează închis ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferit de căldură şi lumină (recomandabil în frigider după desigilarea ambalajului).

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale. Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

OTA4MzM