Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Promoţie

Preţ 16,15 lei
In stoc
Preţ 7,13 lei
In stoc
Preţ 27,20 lei
Stoc epuizat

Cel mai vândut

Preţ 27,00 lei
In stoc
Preţ 9,03 lei
Stoc epuizat

Noutati

arr3Program  Suntem prezenţi ONLINE 24h/zi, 7zile/săptămână.   Ne puteţi contacta de luni până vineri în...

Introducere » Ceruri florale

Ceruri florale

Cerurile florale se găsesc îmbuteliate la 10 g şi 30 g.

Pentru a alege cantitatea dorită, daţi clic pe imaginea produsului, după care selectaţi varianta de ambalare dorită (10 g sau 30 g) şi numărul de bucăţi.

 
Ordonează după 
Producător  

 

Preţ 19,00 lei

In stoc
Nou


 

Preţ 15,50 lei

In stoc
Nou


 

Preţ 12,50 lei

In stoc
Nou


Preţ vechi 10,50 lei

Preţ 9,45 lei

In stoc
Nou
Promoţie


 

Preţ 12,50 lei

In stoc
Nou

Ceruri florale

 

Ceara este un amestec organic cu punct de topire scăzut sau compus cu greutate moleculară ridicată, solid la temperatura camerei și în general similar în compoziție cu grăsimi și uleiuri, cu excepția faptului că nu conține biceride.

Florile care sunt prea delicate pentru a fi distilate cu abur trebuie extrase folosind un solvent. Odată ce florile sunt amestecate cu solventul, substanța care rezultă este numită un concret floral. Folosind alcool de înaltă rezistență (95%), florile sunt amestecate cu solvent și răcite. Când compușii se separă odată ce amestecul se răcește, compușii sunt filtrați și se colectează ceara. Ceara, terpenele, sesquiterpenele și cele mai multe alte materii inodore sunt eliminate din concrete în timpul pregătirii absolutului.

Ceara de flori este ceara solidă, parfumată, cremoasă, derivată din petale de flori. Capetele de flori selectate cu atenție sunt plasate în solvent pentru a obține mai întâi concretul și absolutul. Concretul este apoi spălat cu alcool pentru a extrage cantitatea de absolut din materialul botanic lăsând în urmă cerurile naturale de plante solide. Aceste ceară deține multe dintre beneficiile botanice, inclusiv fosfolipidele hidratante. Este, totodata bogată în esteri ceroşi, acizi graşi, fitosteroli.
Ceara florala aduce un miros divin, exotic cremelor, balsamurilor si lotiunilor, si confera o consistenta si o aroma frumoasa. Utilizarea recomandată este de până la 10%.

Ceara florala este un produs secundar producției de absolut și este o ceară solidă și aromatică. Aceasta ceara delicata  se foloseste pentru a crea balsamuri de buze, parfumuri exotice solide si creme rafinate.

Se recomandă să topiți cantitatea de care aveți nevoie la o temperatură de 60-70 grade Celsius într-un recipient cu pereti dubli sau la bain-marie si nu este recomandat ca ceara să fie așezată direct pe sursa de căldură, deoarece aceasta poate cauza arderea cerii.

După ce ați topit cantitatea de ceară de care aveți nevoie, puteți adăuga o cantitate mică de ulei încălzit cum ar fi jojoba și se amestecati bine. Nu turnați ceara in ulei rece, deoarece aceasta se va solidifica din nou.

Dacă doriți să adăugați ceara pură topită la creme și loțiuni, urmați instrucțiunile pentru topirea ceară și adăugați ceara topită în faza uleioasă a rețetei dumneavoastră.

De asemenea, puteți adăuga ceara pură topită la amestecul de săpun facut la rece. Rețineți că prin adăugarea de ceară la un amestec de săpun, va face ca acesta sa fie mai dur, și că, culoarea amestecului se poate schimba ușor datorita culorii cerii folosite.
Dacă aveți nevoie doar de câteva bucăți mici de ceară, puteți să vă radeți câteva bucăți sau felii cu un cuțit ascuțit.

Ceara de flori este o ceară pura de plante si nu este amestecată cu alte ceruri, cum ar fi ceara de albine.

Ceara de flori este recomandata:

  • la realzarea produselor cosmetice: creme protectoare, onctuoase, creme pentru maini si corp, creme pentru ingrijirea pielii uscate, unturi de corp, balsamuri, alifii, unguente;
  • la realizarea parfumurilor si deodorantelor solide;
  • la realizarea sapunurilor M&P si CP;
  • la realizarea lumanarilor parfumante.

Ceara de flori poate fi folosita ca:

  • Filmogen, potentator de vascozitate, texturant pentru creme. Folosiți în proporții de până la 10% ceara incalzita in creme anhidre, balsamuri si creme parfumante de corp.
  • Agent de ingrosare, stabilizator si emulsifiant. In proportie de pana la 5% se foloseste ca ingredient de parfumare si ingrosare in creme, emulsii, alifii. Se adauga ceara incalzita la bain-marie in faza uleioasa de preparare a compozitiilor cosmetice. De asemenea poate fi folosita alaturi de emussifiantul folosit, ca si co-emulsifiant.
  • Parfumant si intaritor pentru parfumuri solide. In parfumurile solide se poate utiliza un procent de 5-30% ceara florala prin combinarea cu uleiuri, alte ceruri si uleiuri esentiale. Ceara de flori va adăuga duritate și parfum produsului finit.
  • Parfumant si intaritor pentru sapunuri. În săpunurile M&P si CP se foloseste un procent de 1-5%. Pentru ușurarea diluării, puneți bucăți de ceară incalzita la bain-marie în ulei cald, până când se înmoaie și se diluează.
  • Agent de baza pentru lumanarile parfumate. Pentru realizarea lumanarilor se foloseste pana la 20% in amestec cu alte ceruri (ceara de soia sau de albine)

 

PASTRARE:

Cerurile florale se pastreaza in ambalajul inchis ermetic in locuri uscate si racoroase, ferite de lumina si caldura.

 

Măsuri de siguranţă când utilizaţi ceruri florale

 

Pentru uz extern. Nu se administrează pe cale orală.

Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Nu se foloseste de catre femei gravide si la copii mai mici de 6 ani.

Precautie maxima la manipularea cerii topite, deoarece cerurile florale se topesc la 60-70 grade Celsius si o manipulare gresita, fara echipament de protectie, poate provoca arsuri.

Se păstrează închise ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferite de căldură şi lumină.

Dacă folosiţi o ceara florală pentru prima dată, trebuie efectuat întotdeauna un test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai puţin sensibilă (după ce s-a diluat în mod corespunzător într-un de ulei de bază adecvat).

 

 

ZTU2MjE3OT