Acest site foloseste cookie-uri pentru a imbunatati experienta de navigare. Daca folositi website-ul nostru, sunteti de acord cu salvarea de cookie-uri in calculatorul / dispozitivul dumneavoastra. Pentru mai multe optiuni cu privire la cookies, accesati sectiunea setari a browser-ului dumneavoastra.

Introducere » Uleiuri esentiale » Ulei esential de Salvie comuna (10 ml)


    

Ulei esential de Salvie comuna (10 ml)

Salvia Officinalis

Nou


3x
In stoc

 

Numar produs: NESO0010
INCI: SALVIA OFFICINALIS OIL
Ambalaj: se livreaza in sticla bruna de 10 ml cu picurator
Preţ fără TVA : 10,00 lei
Preţ cu TVA (0 %):
10,00 lei

în coş:
  buc  

Variante ale acestui produs

Imagine:
Numar produs / Denumire marfă:
 
Preţul:
Ulei esential de Salvie comuna (30 ml)
NESO0030
Ulei esential de Salvie comuna (30 ml)
Preţ 26,00 lei
Ulei esential de Salvie comuna (100 ml)
NESO0100
Ulei esential de Salvie comuna (100 ml)
Preţ 76,00 lei

Ulei esenţial de salvie comuna

 

Uleiul esenţial (volatil) de salvie comuna este extras din planta Salvia Officinalis.

Uleiul de salvie este benefic, nu numai pentru alinarea depresiei și căderilor nervoase, dar şi pentru o serie de probleme feminine și pentru ameliorarea tenului congestionat

Salvia este o plantă medicinală recomandată ca remediu natural în tratarea şi vindecarea hipertensiunii arteriale, afecţiunilor intestinelor şi ale stomacului, ale măduvei spinării, inflamaţiilor căilor respiratorii, oboselii fizice şi psihice, nervozităţii, ulceraţii ale pielii, tuse, bronşită, abcese dentare, dar şi în stimularea menstruaţiei.

Uleiul esenţial de salvie are un miros ierbos, uşor înţepător şi puternic camforos, este transparent sau galben pal la culoare şi cu o vâscozitate apoasă.

Uleiul esenţial de salvie se extrage din frunze şi flori prin distilare cu vapori.

roprietăţile terapeutice ale uleiului esenţial de salvie sunt: antidepresiv, anticonvulsiv, antispastic, antiseptic, afrodisiac, astringent, bactericid, carminativ, deodorant, digestiv, emenagog, euforic, hipotensiv, nervin, sedativ, tonic stomacal, uterin și nervos.

Uleiul de salvie este calmant pentru sistemul nervos, în special în cazuri de depresie, stres, insomnie și tensiune profundă. Este, de asemenea, un bun tonic pentru funcțiile uterului și pentru alte probleme ale sexului feminin, cum ar fi menstrele dureroase, rare, produce relaxare în timpul travaliului, obţinându-se, astfel, o naștere mai puțin dureroasă.

În timpul menopauzei, uleiul de salvie poate ajuta la reducerea anumitor simptome, cum ar fi bufeuri, transpirații nocturne, palpitații, iritabilitate, precum şi dureri de cap sau amețeli.

Este bun pentru dureri musculare, tulburări digestive, boli de rinichi și inflamaţii ale pielii.

Uleiul de salvie se combină foarte bine cu uleiurile de ienupăr, lavandă, pin, tea tree, muşcată (geranium), lemn de santal, iasomie, tămâie, lămâie, portocală, grapefruit sau mandarine.

 

Precauţii:

Uleiul esenţial de salvie este considerat un ulei sigur, deoarece este non-toxic şi non-iritant, dar nu trebui să fie utilizat de femei pe perioada sarcinii.

Uleiurile esenţiale nu trebuie să fie utilizate nediluate şi nu trebuie să fie folosiste pentru uz intern.

Nu se vor lăsa la îndemâna copiilor.

Dacă folosiţi un ulei esenţial pentru prima dată, trebuie efectuat întotdeauna un test de sensibilitate cu un plasture timp de 24 de ore pe o mică parte de piele mai puţin sensibilă (după ce s-a diluat în mod corespunzător într-un de ulei de bază adecvat).

Uleiurile esenţiale se păstrează închise ermetic, în locuri uscate şi răcoroase, ferite de căldură şi lumină.

 

Disclaimer:

Informaţiile furnizate pe acest site sunt doar informaţii de interes personal şi nu pot fi considerate sfaturi medicale.  Acest site nu este destinat să ofere indicaţii de  tratament medicamentos pentru nici o boală. Vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul dacă aveţi orice fel de probleme de sănătate.

 

 

SUMAR

Cel mai mare beneficiu al uleiului esenţial de salvie constă în influența sa calmantă şi sedativă asupra nervilor, emoțiilor, în ameliorarea problemelor feminine, în tonifierea rinichilor şi a sistemului digestiv. Acesta ajută, de asemenea, şi în cazul bolilor de piele precum acnee, furuncule și ulcere, precum şi în cazul durerilor musculare şi articulare.

 

Aromoterapie

Uleiul esenţial de salvie poate fi folosit pentru tensiune nervoasă, stres, depresie, anxietate, insomnie şi menopauză. Este deosebit de eficient pentru a ajuta în cazul depresiei și pentru a crea o perspectivă pozitivă asupra vieții și poate contribui, de asemenea, la stimularea laturii creative și intuiției.

 

Combinat în ulei de masaj sau diluat în baie

Uleiul esenţial de salvie ajută la ameliorarea durerilor musculare, frigiditate, depresie, anxietate, probleme menstruale, sindrom premenstrual, stres, tensiune nervoasă, insomnie, crampe și dependenţă.

 

În creme sau loţiuni

Utilizat în creme sau loţiuni, uleiul de salvie poate fi benefic pentru probleme ale pielii, dureri de spate și gât înțepenit, sau crampe. Este deosebit de bun pentru echilibrarea producției de sebum a pielii și ameliorarea tenului gras.

PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

ZWYyZD